المقادير///
كيلو صدور فراخ خاليه من العظم والدهن /كوب ونصف زبادى/ثوم مفروم حسب الرغبه /نصف كوب زيت ذره/ملح وفلفل اسود /طماطم/فلفل اخضر/بصل/
---------------------
الطريقه/
تقطع الفراخ الى مكعبات صغيره وتغسل جيدا ثم توضع فى اناءويضاف اليها الزبادى والزيت والملح والفلفل والملح والفلفل الاسود والثوم المفروم وتترك فى الثلاجه من 12 الى 24 ساعه حسب الرغبه وبعدها تقطع الطماطم والبصل والفلفل الاخضر الى مكعبات صغيره ثمنحضر الشيش ونرص فيه الدجاج والبصل والفلفل والطماطم بالتبادل حتى تنتهى الكميه ثم نضعها فى صنيه وعليها 2 ملعقة زيت ونصف كوب مياه توضع فى الفرن لتستوى وبعدذلك تحت الشوايه حتى تحمرر